22 15 13 22 info@recoverylab.dk

Aktiviteter

Recovery Lab tilbyder aktiviteter for mennesker, der har gennemgået psykiske kriser og har sociale udfordringer. Vores frivillige peer-guides står for aktiviteter såsom gågruppe, brætspil og kulturture. Vi lægger også hus til foredrag, workshops og sociale aktiviteter, som annonceres på vores hjemmeside, Facebookside og i vores nyhedsbrev.

Kulturpakken

Vores frivillige peers i Recovery Lab står for Kulturpakken, der er for dig, der har eller har haft psykiske vanskeligheder, og som gerne vil ud og få kulturoplevelser sammen med andre. Kunst og kultur understøtter den enkeltes recovery, selvoplevede helbred, trivsel og livskvalitet.

Vores frivillige peers har egne erfaringer af psykosocial karakter og med recovery. De er klædt på til at kunne lytte til andre og til at kunne sætte ord på deres egne erfaringer.

Vi mødes hver tirsdag, og det er gratis at deltage – du kan deltage en eller flere gange. Tjek opslag det fulde program på facebook, da det ikke er alle tirsdage der er arrangement. Vi mødes foran det museum, vi skal ind og se. Det er også muligt at følges med de frivillige fra vores adresse på Vesterbrogade 53, 1620 København V.

Tilmelding og oplysning

Tilmelding og oplysninger om Kulturpakken kan fås hos Nanna Møller: på telefon 42 51 82 22 eller på mail: nanna@recoverylab.dk

Vi mødes hver anden onsdag, og det er gratis at deltage. Gruppen holder pause over sommeren. Første tur efter sommeren bliver den 15. august.

Recovery Walk’n’talk-gruppe

Recovery Lab arrangerer gåture i by og natur. Her får du mulighed for at røre dig og få udendørs sanseoplevelser, som vil gavne dit fysiske og psykiske helbred. Ofte tænker og snakker vi bedre sammen, når vi bevæger os og er udenfor, og på vores ture vil vi kunne snakke om ønsker og strategier til at få det bedre og få et godt hverdagsliv. Vi går cirka tre-fire kilometer pr. gang – men også gerne kortere, hvis dit bentøj ikke kan holde til det. Du kan frit vælge, hvilke gange du vil med – der er ingen tilmelding.

Tid og sted

Recovery-gågruppen mødes foran Vesterbrogade 53. 1. sal ved siden af Café Obelix på Vesterbros Torv.
Vi går hver mandag klokken 12.00-14.00 og hver fredag fra klokken 14.00-16.00, undtagen på helligdage. Gågruppen er aflyst den 11. og 15. juni og fortsætter juni måned ud.

Vi slutter gåturen af med en kop kaffe eller te i vores lokaler.

Kontakt og tilmelding

Tilmelding og oplysninger om Gågruppen kan fås hos Nanna Møller: på telefon 42 51 82 22 eller på mail: nanna@recoverylab.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Recovery Lab

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her:
info@recoverylab.dk
Telefon: 22 15 13 22
Find en medarbejder