22 15 13 22 info@recoverylab.dk

Aktiviteter

Recovery Lab tilbyder aktiviteter for mennesker, der har gennemgået psykiske kriser og har sociale udfordringer. Vores frivillige peer-guides står for aktiviteter såsom gågruppe, brætspil og kulturture. Vi lægger også hus til foredrag, workshops og sociale aktiviteter, som annonceres på vores hjemmeside og Facebookside.

Kulturpakken

Vores frivillige peers i Recovery Lab står for Kulturpakken, der er for dig, der har eller har haft psykiske vanskeligheder, og som gerne vil ud og få kulturoplevelser sammen med andre. Kunst og kultur understøtter den enkeltes recovery, selvoplevede helbred, trivsel og livskvalitet.

Vores frivillige peers har egne erfaringer af psykosocial karakter og med recovery. De er klædt på til at kunne lytte til andre og til at kunne sætte ord på deres egne erfaringer.

Vi mødes hver tirsdag, og det er gratis at deltage – du kan deltage en eller flere gange. Tjek opslag det fulde program på Facebook. Vi mødes på vores adresse på Vesterbros 53, 1 sal, 1620 København V klokken 12:30 og følges ad, men det er også muligt, at mødes med os foran det museum, vi skal ind og se. 

Tilmelding og oplysning

Tilmelding og oplysninger om Kulturpakken kan fås hos René Winther: på telefon 22 15 13 22 eller på mail: renewinther@recoverylab.dk

Vi mødes hver tirsdag, og det er gratis at deltage.

Recovery Walk’n’talk-gruppe

Recovery Lab arrangerer gåture i by og natur. Her får du mulighed for at røre dig og få udendørs sanseoplevelser, som vil gavne dit fysiske og psykiske helbred. Ofte tænker og snakker vi bedre sammen, når vi bevæger os og er udenfor, og på vores ture vil vi kunne snakke om ønsker og strategier til at få det bedre og få et godt hverdagsliv. Vi går cirka tre-fire kilometer pr. gang – men også gerne kortere, hvis dit bentøj ikke kan holde til det. Du kan frit vælge, hvilke gange du vil med – men husk at tilmelde dig.

Tid og sted

Recovery-gågruppen mødes foran Vesterbrogade 53. 1. sal ved siden af Café Trold på Vesterbros Torv.

Vi slutter gåturen af med en kop kaffe eller te i vores lokaler.

Kontakt og tilmelding

Tilmelding og oplysninger om Gågruppen kan fås hos René Winther: på telefon 22 15 13 22 eller på mail: renewinther@recoverylab.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Recovery Lab

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her:
info@recoverylab.dk
Telefon: 22 15 13 22
Find en medarbejder

Nyheder