22 15 13 22 info@recoverylab.dk

Aktiviteter

Recovery Lab tilbyder aktiviteter for mennesker, der har gennemgået psykiske kriser og har sociale udfordringer. Vores frivillige peer-guides står for aktiviteter såsom gågruppe, brætspil og kulturture. Vi lægger også hus til foredrag, workshops og sociale aktiviteter, som annonceres på vores hjemmeside og Facebookside. Vi finder ofte på nye aktiviteter, men her er de aktiviteter vi har for tiden:

  • Onsdags Café er en trygt og hyggelig café, hvor du kan tale frit om det du har på hjertet.
  • Kulturpakken er for dig som gerne vil ud og få kulturoplevelser sammen med andre.
  • Recovery Netværksgruppe er en åben gruppe, hvor der hver uge tages et nyt recovery emne op.
  • Recovery Walk’n’Talk er for dig der gerne vil ud at gå og have meningsfulde samtaler.
  • Recovery Telefonen er et telefonisk peer to peer samtaleforløb for dig der ønsker forandring.

Tilmelding og oplysninger om kurserne kan fås hos René Winther: på telefon 22 15 13 22 eller på mail: info@recoverylab.dk

Onsdags Café

Hos Recovery Lab holder vi åbent for alle interesserede, hver onsdag mellem 13.00 og 15.00. Her har du mulighed for at møde andre ligesindede i et trygt og hyggeligt samvær, hvor du kan tale frit om det du har på hjertet.

Der er også mulighed for 1 til 1 samtaler, at spille spil eller gå en tur, hvis vejret er til det. Du vil blive mødt af vores frivillige peers, der alle har egne erfaringer med psykiske udfordringer og kan sætte ord på deres erfaringer med at komme sig. Du får også mulighed for at høre om mange af vores andre aktiviteter og tilbud.

Yderlig oplysning

Yderlig oplysning om cafeen kan fås hos René Winther: på telefon 22 15 13 22 eller på mail: info@recoverylab.dk

Vi mødes hver Onsdag klokken 13.00 – 15.00, og det er gratis at deltage.

Kulturpakken

Vores frivillige peers i Recovery Lab står for Kulturpakken, der er for dig, der har eller har haft psykiske vanskeligheder, og som gerne vil ud og få kulturoplevelser sammen med andre. Kunst og kultur understøtter den enkeltes recovery, selvoplevede helbred, trivsel og livskvalitet.

Vores frivillige peers har egne erfaringer af psykosocial karakter og med recovery. De er klædt på til at kunne lytte til andre og til at kunne sætte ord på deres egne erfaringer.

Vi mødes hver tirsdag, og det er gratis at deltage – du kan deltage en eller flere gange. Tjek opslag det fulde program på Facebook. Vi mødes på vores adresse på Vesterbros 53, 1 sal, 1620 København V hvorfra vi følges ad, men det er også muligt, at mødes med os foran det museum, vi skal ind og se. 

Tilmelding og oplysning

Tilmelding og oplysninger om Kulturpakken kan fås hos René Winther: på telefon 22 15 13 22 eller på mail: info@recoverylab.dk

Vi mødes hver onsdag klokken 12.30 (der kan dog forekomme ændringer), og det er gratis at deltage.

Recovery Netværksgruppe

Gruppen er for dig ønsker at være del af et fællesskab, hvor man kan arbejde med, og diskuterer, emner indenfor recovery. Gruppen har ikke nogen tidsbegrænsning, men fortsætter så længe der er opbakning.

Recoverygruppen vil tage et nyt emne op fra gang til gang, alt efter hvilke behov og interesser dig er i gruppen. Selvom gruppen ikke har form som et kursus kræver det dog at man tilmelder sig til de første 3 gange, så vi ved om der er nok deltagere til at starte gruppen.

Tilmelding og oplysning

Tilmelding og oplysninger om Netværksgruppen kan fås hos René Winther: på telefon 22 15 13 22 eller på mail: info@recoverylab.dk

Det er gratis at deltage.

Recovery Telefonen

Hos Recovery Lab har du nu mulighed for at få op til 10 timers samtaler med en frivillig uddannet peer (1 time per uge). Samtalerne skal tage udgangspunkt i noget i din hverdag og dit eget liv som du gerne vil ændre, forandre eller øve dig i. Det at tale med en ligesindet, der har egne erfaringer med psykiske problematikker og det at komme sig med dem, kan hjælpe dig videre i din udvikling og recovery.

Du vil i dialog med den frivillige peer finde frem til præcist hvad der giver mest mening at bruge samtalerne til, men også hvilke områder den frivillige kan tilbyde samtaler og støtte til.

Samtalerne er ikke terapi, og selvom de frivillige peers er klædt på til recoverysamtaler, vil de ikke kunne håndtere problematikker der kræver professionel behandling eller vejledning. Du skal med andre ord være i stand til at gøre arbejdet selv, men med støtte fra en ligesindet.

Tilmelding og oplysning

Tilmelding og oplysninger om Recovery Telefonen kan fås hos René Winther: på telefon 22 15 13 22 eller på mail: info@recoverylab.dk

Det er gratis at deltage.

Recovery Walk’n’Talk (Gå-gruppe)

Recovery Lab arrangerer gåture i by og natur. Her får du mulighed for at røre dig og få udendørs sanseoplevelser, som vil gavne dit fysiske og psykiske helbred. Ofte tænker og snakker vi bedre sammen, når vi bevæger os og er udenfor, og på vores ture vil vi kunne snakke om ønsker og strategier til at få det bedre og få et godt hverdagsliv. Vi går cirka tre-fire kilometer pr. gang – men også gerne kortere, hvis dit bentøj ikke kan holde til det. Du kan frit vælge, hvilke gange du vil med – men husk at tilmelde dig.

Tid og sted

Recovery-gågruppen mødes foran Vesterbrogade 53. 1. sal ved siden af Café Trold på Vesterbros Torv.

Vi slutter gåturen af med en kop kaffe eller te i vores lokaler.

Kontakt og tilmelding

Tilmelding og oplysninger om Gågruppen kan fås hos René Winther: på telefon 22 15 13 22 eller på mail: info@recoverylab.dk

Recovery Lab

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her:
info@recoverylab.dk
Telefon: 22 15 13 22
Find en medarbejder

Nyheder