22 15 13 22 info@recoverylab.dk

Samarbejdspartnere

Recovery Lab har stor erfaring med at samarbejde med eksterne aktører. Vi har siden 2004 samarbejdet med kommuner, organisationer, virksomheder og øvrige aktører i civilsamfundet, om at skabe projekter med fokus på mental sundhed, recovery, frivillighed, beskæftigelse og udbredelse af peer to peer.

Her er nogle af vores tidligere og nuværende samarbejdspartnere:

I kan få besøg af en frivillig peer

Vores frivillige peers kan stå for aktiviteter, workshops og oplæg ude hos jer.

Vores recovery-ambassadører er frivillige peers, der kan komme ud til jer og fortælle om vores tilbud, peer-to-peer og recovery.

Vores frivillige peers kan også være med til at stå for aktiviteter sammen med vores ansatte ude hos jer – det kan også være kreative, sociale eller literære aktiviteter eller ekskursioner.

De frivillige peers har egne erfaringer af psykosocial karakter og med recovery, og de kan tilbyde samtaler om almene emner eller udfordringer relateret til psykosociale problematikker. På vores kurser har vi klædt dem på til, at de kan sætte ord på deres egne erfaringer med udsathed og følgerne deraf, og de kan fortælle om de ønsker og behov, de havde i forhold til deres omgivelser for at overkomme isolering, stigmatisering, socialangst og fremmedgørelse.

Recovery Lab

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her:
info@recoverylab.dk
Telefon: 22 15 13 22
Find en medarbejder

Nyheder