22 15 13 22 info@recoverylab.dk

Privatlivspolitik

Informationer om kursister

Vi opbevarer deltagerlister med navn, mailadresse, telefonnummer og adresse som dokumentation på, hvor mange deltagere, vi har haft på kurserne, samt for at kontakte kursister ved eventuelt aflysning af kurser og andre aktiviteter, de er tilmeldt.

Dine kontaktdata bruger vi til at komme i kontakt med dig, for eksempel når vi har nye kurser, aktiviteter, foredrag og workshops. Vi gemmer dine kontaktdata, indtil du eventuelt beder os om at slette dem.

Vi bruger dine data i vores afrapportering til fonde og puljer, men du vil ikke være genkendelig. Afrapporteringsdata gemmer vi, så længe vi har rapporteringspligt. Vi deler ikke dine data med andre, og vi vil aldrig sende dem udenlands.

Vi har tavshedspligt i forhold til fortrolige oplysninger fra vores deltagere på kurserne. Vores kursister har gensidig tavshedspligt over for hinanden.

Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, oplyser du navn og din mailadresse og modtager mails sendt fra MailChimp. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet nederst i seneste nyhedsbrev eller ved at sende en mail til os og bede om at blive afmeldt nyhedsbrevet.

Billeder

Når Recovery Lab afholder arrangementer, tager vi lejlighedsvist billeder, hvis alle deltagende giver deres samtykke. Det er altid muligt at sige, at man ikke ønsker, at der bliver taget billeder af en.