Vores frivillige peers i Recovery Lab tilbyder en kulturpakke for dig, der har eller har haft psykiske vanskeligheder, og som gerne vil ud og få kulturoplevelser sammen med andre. Kunst og kultur understøtter den enkeltes recovery, selvoplevede helbred, trivsel og livskvalitet.

Vores frivillige peers har egne erfaringer af psykosocial karakter og med recovery. De er klædt på til at kunne lytte til andre og til at kunne sætte ord på deres egne erfaringer.

Vi mødes hver anden onsdag, og det er gratis at deltage – du kan deltage en eller flere gange. Vi mødes foran det museum, vi skal ind og se. Det er også muligt at følges med de frivillige fra vores adresse på Vesterbrogade 53.

 

Programmet for maj og juni er:

Den 9. maj klokken 13.00-15.00

Designmuseet Danmark

Bredgade 68

1260 København K

Designmuseum Danmark, som har formidlet design i mere end 125 år. Museet udstiller dansk og international, industriel design, kunstindustri og kunsthåndværk.

 

Den 23. maj klokken 12:30 -14.00

Foredrag hos Recovery Lab

Vesterbrogade 53, 1sal

1620 København V

Foredraget handler om, hvilke støtteordninger der er for mennesker med psykiske funktionsnedsættelser på arbejdsmarkedet. Hvornår og hvordan kan du modtage et tilbud om en støtteordning – og hvad skal der til, for at du kan modtage den?

Det og meget andet kan du få svar på, når John Andersen fra Specialindsats Handicap Center for arbejdsfastholdelse i Københavns Kommune holder foredrag hos Recovery Lab.

Efter foredraget har du mulighed for at stille spørgsmål til John Andersen.

 

Den 6. juni klokken 13.00-15.00

Statens Museum for Kunst

Sølvgade 48-50

1307 København

Statens Museum for Kunst formidler dansk kunst til verden og verdens kunst til Danmark med udgangspunkt i museets samling af over 700 års kunst.

 

Den 20. juni klokken 13.00-15.00

Kunsthal Charlottenborg

Kongens Nytorv 1

1050 København

Kunsthal Charlottenborg er et af de største udstillingssteder for samtidskunst i Nordeuropa. Kunsthallen præsenterer et udstillingsprogram med internationalt udsyn.

 

Tilmelding og oplysning

Tilmelding og oplysninger om kulturgruppen kan fås hos Nanna Møller: på telefon 42 51 82 22 eller på mail: nanna@recoverylab.dk

Vi mødes hver anden onsdag, og det er gratis at deltage. Gruppen holder pause over sommeren. Første tur efter sommeren bliver den 15. august.

 

Opslag

Du kan se opslaget her og eventuelt printe det ud og hænge det op op en opslagstavle eller et køleskab – eller dele det med en god ven, du gerne vil have med.