Kontakt

René Winther, daglig leder og kursusansvarlig
renewinther@recoverylab.dk
Tlf. 22 15 13 22

Om René
Tekst på vej

Nanna Møller, frivilligkoordinator
nanna@recoverylab.dk
Tlf. 42 51 82 22

Om Nanna
Jeg koordinerer frivillige og underviser i en recovery-gruppe og på vores korte peer-kursus.
Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og historie fra Københavns Universitet, og jeg er uddannet peer-guide. Jeg har egne erfaring med psykisk sårbarhed samt erfaring med at være pårørende. Jeg er meget optaget af psykiatrien, af forståelse for og behandling af psykiske lidelser og så især af at komme sig fra psykiske lidelser.
Jeg er del af Vendepunkter Recovery Lab, fordi det er vigtigt, at peers klædes på, så deres levede erfaringer med psykisk sårbarhed bliver til en kompetence, de kan bruge til at igangsætte recovery-forløb for andre personer med psykisk sårbarhed.

Grethe Kildegaard Nielsen, kommunikationsmedarbejder
grethe@recoverylab.dk
Tlf. 21 97 70 83

Om Grethe
Jeg varetager online kommunikation og underviser på peer-guideuddannelsen. Oprindeligt er jeg uddannet cand.mag. i tysk og historie fra RUC, men en indlæggelse i 2011 har gjort psykisk sårbarhed til et nyt interesseområde for mig. Jeg har erfaring med skriftlig formidling, workshops, oplæg og kreativ udfoldelse på skrift og med perleplader. Jeg er en del af Recovery Lab, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for andre og give noget af det videre, jeg har lært gennem sygdomsforløb og min recovery-proces.

Tilmeld nyhedsbrev