22 15 13 22 info@recoverylab.dk

Kontakt

René Winther, daglig leder og kursusansvarlig
renewinther@recoverylab.dk
Tlf. 22 15 13 22

Om René
Som daglig leder og kursusansvarlig varetager jeg de administrative opgaver og den daglige drift af Recovery Lab, og er ansvarlig for udviklingen af vores kurser, arrangementer og frivillighedstilbud. Jeg er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup og har en uddannelse som multimediedesigner fra erhvervakademiet i Århus.

Jeg har tidligere arbejdet som projektmedarbejder, aftenskoleleder, kulturhusmedarbejder, skuespiller og undervist udsatte unge i teater og drama. Jeg har været ansat i Recovery Lab siden 2011, og brænder for at gøre en indsats for, at så mange som muligt får mulighed for at komme sig, og kunne bruge deres erfaringer fra dette til at støtte andre. Der ud over er jeg meget optaget af at alle skal have mulighed for et aktivt og meningsfuldt medborgerskab, i et fællesskab, hvor fokus er mere på sundhed og ressourcer, fremfor sygdom, diagnoser og problematikker.

Nanna Møller, frivilligkoordinator
nanna@recoverylab.dk
Tlf. 42 51 82 22

Om Nanna
Jeg koordinerer frivillige og underviser i en recovery-gruppe og på vores korte peer-kursus.
Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og historie fra Københavns Universitet, og jeg er uddannet peer-guide. Jeg har egne erfaring med psykisk sårbarhed samt erfaring med at være pårørende. Jeg er meget optaget af psykiatrien, af forståelse for og behandling af psykiske lidelser og så især af at komme sig fra psykiske lidelser.
Jeg er del af Recovery Lab, fordi det er vigtigt, at peers klædes på, så deres levede erfaringer med psykisk sårbarhed bliver til en kompetence, de kan bruge til at igangsætte recovery-forløb for andre personer med psykisk sårbarhed.

Tilmeld nyhedsbrev

Recovery Lab

Kontakt os

Har du spørgsmål, kan du kontakte os her:
info@recoverylab.dk
Telefon: 22 15 13 22
Find en medarbejder