22 15 13 22 info@recoverylab.dk

I dag har jeg desværre sidste dag på arbejdet som kommunikationsmedarbejder hos Recovery Lab, da min kontrakt udløber. Jeg har været meget glad for at være her og for at møde mange utroligt dejlige mennesker – både kolleger, frivillige og kursister. Jeg vil savne ikke at møde jer i det daglige arbejde fremover. Det betyder meget at kunne gøre en forskel for andre – og det er muligt hos Recovery Lab.

Det har været en både tryg og udfordrende arbejdsplads, så der har været plads til, at jeg kunne udfolde mig og bringe mine kompetencer og ressourcer i spil.

Jeg har været ombord i knap halvandet år, og i den tid har jeg tastet en hjemmeside, artikler, foldertekster og Facebookopdateringer frem på skærmen. Det kunne ikke være blevet til, uden bidrag fra andre, der har fortalt mig om måske alt, hvad Recovery Lab står for. Særligt hjemmesiden er et produkt af mange samtaler og interviews – den er gået fra at være en tom skal til at give et godt indblik i stedet og menneskene, der er et del af det.

Jeg er stolt over at have undervist to hold på Peer-guideuddannelsen. Vi har grint sammen samt fortalt anekdoter og refleksioner over svære oplevelser i livet, og hvordan vi er kommet videre. Det har gjort mig klogere på livet, recovery og peer-to-peer – og jeg håber, jeg også har været med til at gøre deltagerne klogere på det samme. Alle har i hvert fald sagt, at de har taget noget med videre.

Jeg har også stået for arrangementer med alt fra programlægning til kaffebrygning. Det har været spændende at åbne op for dialog og debat samt kunne give andre et indblik i frivillighed, recovery og peer-to-peer.

Min videre vej frem på arbejdsmarkedet er uvis, så jeg er spændt på, hvad jobsøgningen åbner op for.

Jeg ønsker jer alle god vind!