22 15 13 22 info@recoverylab.dk

Rigtigt mange mennesker med psykiske problematikker har brug for støtte og hjælp i hverdagen, og derfor har vi i Recovery Lab brug for en frivillig fundraiser, som har lyst til at bringe sine kompetencer i spil med det formål at skabe bedre muligheder for mennesker i psykisk udsatte positioner.

Om os
Hos Recovery Lab tilbyder vi en bred vifte af aktiviteter og kurser med henblik på at bringe mennesker med psykiske problematikker ud af isolation og ensomhed, og give dem redskaber til at skabe bedre rammer for en meningsfyldt og sundere hverdag. Vi uddanner også mennesker med egne erfaringer med psykiske problematikker til at bruge deres viden til at støtte andre i at komme sig og skabe troen på at forandring er muligt trods et skrøbeligt sind. Alle vores aktiviteter er gratis for deltagerne, og det er derfor nødvendigt med en bæredygtig økonomi.

Vi har brug for penge til vores aktiviteter, og der skal derfor skrives ansøgninger til fonde, virksomheder m.m.

Hvad kan vi tilbyde?
Som vores nye fundraiser får du muligheden for at blive del af en lille organisation med to ansatte og 20 frivillige, der alle brænder for at hjælpe psykisk udsatte mennesker til at skabe et meningsfuldt liv.
Derudover får du også en stor indflydelse og spændende udfordringer i at rejse penge til psykisk udsatte mennesker og være med til at sikre organisationens fremtidige økonomi. Du vil løbende blive klædt på til opgaven og få støtte undervejs.

Du får desuden mulighed for at kunne deltage i relevante kurser, der kan bidrage til at styrke din faglighed og personlige udvikling, samt muligheden for at få guldkorn til dit CV.

Hvem er du?
• Du er et selvstændigt menneske, og brænder for at gøre en forskel.
• Du kan være systematisk, og har flair for skriftlig kommunikation.
• Det er en fordel om du også kan have en kreativ og idérig tilgang til dit arbejde.
• Du vil støtte en god sag: At flere med psykiske problematikker for mulighed for at komme sig og skabe en meningsfuld tilværelse.

Du må også gerne, men behøver ikke at:
• Have egne erfaringer med psykiske problematikker og recovery.

Ansættelsesvilkår?
Stillingen er et frivilligjob og er på 3 – 4 timer ugentligt, medmindre flere timer ønskes. Der er ingen ansøgningsfrist og stillingen er med opstart snarest.

Lyder det spændende?
Lyder ovenstående som noget for dig, så hører vi gerne fra dig snarest. Kontakt René Winther på telefon 22 15 13 22 eller på e-mail: info@recoverylab.dk